«Viņi jau gadiem tur darbojas!» Brīdina par aizdomīgiem ļaudīm Rīgā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Rīgā pie būvmateriālu veikala «Depo» esot sastopami čigānu tautības vīrieši, kas mēģina no garāmgājējiem izspiest naudu, vismaz tā vēsta kāds ieraksts sociālajā vietnē «Facebook», novēroja portāls TVNET.

«Lūdzu, pašērojam! Pie «Depo» darbojas čigānu tautības krāpnieki. No veciem cilvēkiem izspiež naudu par kaut kādām dāvanām. Vienu opi nupat izglābu!» teikts ierakstā «Facebook», ar kuru dalījušies teju seši tūkstoši lietotāju.

Pie ieraksta lasāmi arī desmitiem komentāru, kuros teikts, ka novērotas līdzīgas «aktivitātes».

«Facebook» lietotāja Lita Zelča komentārā raksta: «Jā, bieži tur redzami. Attiecīgās tautības sievietes arī ogas tur piedāvā, aicinot pienākt pie auto, pat matus centušās izbalināt.»

Bet Zanda Bērziņa-Radziņa raksta: «Piesējās vīramātei pirms nedēļas pie «Depo». Aizdzinu, solīja atrast un kājas salauzt, jo vīramāte jau vilka maku laukā.»

Komentētāji šajā situācijā norāda uz «Depo» apsargu bezdarbību un piesauc arī Valsts policiju.

«Facebook» lietotājs Ivars Šemels: «Viņi jau gadiem tur darbojas, tieši šitas pats mersis. Vienreiz telefonu gribēja iesmērēt, ķipa samsungs jaunais. Kad visu laiku teicu, ka nevajag, cena no 270 strauji nokrita līdz 120.»

Valsts policijā portālam TVNET norāda, ka informāciju par to, vai ir saņemts kāds iesniegums par šādiem gadījumiem, esot ļoti grūti noskaidrot, jo nav zināms, pat pie kura «Depo» tieši vīrieši cilvēkiem «uzmācas».

Valsts policijā atgādina, ka no šādiem cilvēkiem jācenšas vienkārši izvairīties un sarunās neiesaistīties. Ja tomēr ir gadījusies nelāga pieredze, tad ar iesniegumu vērsties policijā.

Portāls TVNET centās sazināties arī ieraksta autoru, lai noskaidrotu, pie kura «Depo» čigānu tautības vīriešu uzmākšanās vecāka gadu gājuma cilvēkiem īsti notiek, taču pagaidām nesekmīgi.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu