Neiedomājami skati 5. tramvajā - kādā sabiedrībā dzīvojam? (20)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Izkārnījumi, vēmekļi, šokolādei līdzīga masa, kas izsmērēta uz visiem krēsliem, un kas tik vēl ne – tādus skatus nākas redzēt 5. tramvaja pasažieriem.

«Kakas, vēmekļi. Citreiz bija kaut kādas mākslīgās kakas vai šokolāde uz visiem krēsliem. Rezultātā visi stāvēja kājās, neviens nesēdēja. Un vienreiz uz krēsla bija putraimu kilograms izbērts,» tādus skatus nācies novērot kādam 5. tramvaja pasažierim.

Vai tas ir normāli? Droši vien ne, tomēr, kā norāda «Rīgas satiksmes» sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane, cilvēki mēdz būt dažādi... «Rīgas satiksme» visus tramvajus gan no iekšpuses, gan ārpuses tīra katru dienu, tikko transportlīdzeklis atgriežas no maršruta, portālu TVNET informēja Bartaševiča-Feldmane.

Par netīrību tramvajos viņa piekrīt, taču norāda, ka sabiedriskajā transportā mēdz pārvietoties dažādi cilvēki. Pati bijusi lieciniece tam, kā alkohola reibumā esošam cilvēkam palicis slikti.

«Ja šādas lietas tiek novērotas, tad vajag ziņot vadītājam,» norāda «Rīgas satiksmes» pārstāve, piebilstot, ka reizēm vadītājs var nepamanīt tramvajā notiekošo. Galapunktā tramvajs gan parasti tiekot izstaigāts, taču reizēm to var arī nepaspēt izdarīt, norāda «Rīgas satiksmes» pārstāve.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu