Uz laiku slēgts Vasenieku purva takas skatu tornis

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lvm.lv

Akciju sabiedrība «Latvijas valsts meži» (LVM) informē, ka, veicot tehnisko apsekošanu, konstatēti bojājumi Vasenieku purva takas skatu torņa konstrukcijā un drošības apsvērumu dēļ tas uz laiku ir slēgts.

«Plānojot apmeklējumu, aicinām ievērot, ka atpūtas objektā esošajā skatu tornī uzkāpt nebūs iespējams. Torņa koka konstrukcija kļuvusi bīstama, tāpēc pieņemts lēmums to demontēt. Šogad plānoti Vasenieku purva takas atjaunošanas darbi, kuru ietvaros tiks atjaunota daļa no takas un atpūtas platformas, taču skatu torņa būvniecību plānots īstenot nākamgad,» stāsta LVM Ziemeļkurzemes reģiona meža apsaimniekošanas plānošanas vadītājs Andris Verners.

Vasenieku purva taka atrodas dabas liegumā «Stiklu purvi», kas izveidots 1977. gadā un ir lielākais augsto purvu komplekss Kurzemē. Četrus kilometrus garā taka vijas gar gleznainām purva lāmām, kuras iecienījuši ūdens putni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu