Elvisa Preslija privāto lidmašīnu pārdod par negaidīti zemu cenu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency

Leģendārā amerikāņu mūziķa Elvisa Preslija pēdējā privātā lidmašīna izsolē Kalifornijā pārdota par ievērojami mazāku summu nekā cerēts, vēsta «Caters news».

1962. gadā ražoto «Lockheed JetStarOne» lidmašīnu plānots pārdot par vairāk nekā 3,5 miljoniem dolāru, taču kāds nezināms pircējs nosolījis to vien par 430 tūkstošiem dolāru.

Sarkanās un sudraba krāsas lidaparāts nekustīgi nostāvējis pēdējos 35 gadus. Tam nav dzinēja un pilota kabīni nepieciešams pilnībā restaurēt. Lidmašīnas salonā redzami velveta sēdekļi, sarkans paklājs un oriģinālā koka apdare.

Līdz šim lidmašīna atradusies Meksikā un piesaistījusi lielu tūristu skaitu. Šī ir vienīgā Preslija lidmašīna, kas ir privātīpašums.

Citi priekšmeti, piemēram, Preslija fotoobjektīvi, laikraksti, kurā minēta viņa nāves diena, senlaicīgi ieraksti un citas lietas pārdotas par pieciem tūkstošiem dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu