Šveices pilsētā sūdzas par tūristiem: pārāk lēni šķērso ielas un aiztiek ēdienu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ARND WIEGMANN / REUTERS

Šveices pilsēta Cūga pēdējos gados kļuvusi par populāru tūristu, kas galvenokārt ierodas no Āzijas, galamērķi. Neskatoties uz tūristu nesto ekonomisko labumu, tūristu pieplūdums pilsētā arī raisījis zināmu neapmierinātību. Vietējās pašvaldības padomes sēdē kāds no vietējiem politiķiem izteicies, ka atsevišķu tūristu grupu uzvedība Cūgā raisījusi vietējo iedzīvotāju neapmierinātību un sūdzības, ziņo tīmekļa medijs «The Local».

Kā pavēstīja pašvaldības pārstāvis Stefans Moss, vietējie iedzīvotāji sūdzieties, piemēram, par to, ka ārvalstu tūristi pārāk lēni šķērsojot ielas vai arī ka viņi aptaustot ēdienu, bet beigās to nemaz nenopērkot.

Tāpat tūristi mēdzot nokārtot savas dabiskās vajadzības tam neatbilstošās vietās, kā arī mēdz traucēt vietējos iedzīvotājus, vēloties nofotografēt viņus, gan arī dažādus objektus pilsētā.

Cūgas pašvaldība gatavojas meklēt risinājumus tūristu un pilsētas iedzīvotāju attiecību uzlabošanai.

Pagājušā gada vasarā Cūgā ik dienas ieradās aptuveni astoņi tūristu autobusi ar apmēram 240 cilvēkiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu