Aicina piedalīties foto konkursā «Izzini mežu, Iepazīsti PEFC»

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Mercurist, CC BY-SA 2.0

Kādu ietekmi uz tavu dzīvi atstāj meži? Kā tu izmanto iespējas un pakalpojumus, ko piedāvā mežs? Lai ko arī mežs tev nozīmētu, mēs to vēlamies redzēt. Izpaud sevi caur bildēm un sacenties par  balvām foto konkursā «Izzini mežu, iepazīsti PEFC». Foto konkursu organizē PEFC Latvijas Padome un tas norisināsies līdz Pasaules Vides dienai (5. jūnijam). Konkurss ir starptautisks un norisinās 24 valstīs.

Balvu fonds

PEFC organizācijas no visas pasaules ir vienojušās veidot starptautisku konkursu, kas notiks divās kārtās: nacionālajā un starptautiskajā. Nacionālajā kārtā paredzētas sekojošas balvas:

  • Dāvanu karte divām personām atpūtas un tūrisma centrā «Ezernieki» (1 nakts)
  • Dāvanu karte divām personām kāpienam drosmes tornī «Vells»;
  • PEFC mugursoma.

Nacionālās kārtas pirmo trīs vietu ieguvēju labākās bildes iegūs iespēju piedalīties arī starptautiskajā foto konkursā “«PEFC Gada Fotogrāfs 2017» kurā galvenā balva ir dalība PEFC Mežu sertifikācijas nedēļā, kas novembrī notiks Helsinkos vai arī naudas balvas 3000 CHF vērtībā.

šeit

Par PEFC

PEFC, Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programma, ir pasaulē lielākā meža sertifikācijas sistēma. PEFC izveidoja mazie un ģimenes mežu īpašnieki, lai demonstrētu izcilību ilgtspējīgā meža apsaimniekošanā. Kopumā pasaulē vairāk kā 300 miljoni hektāru meža pasaulē ir sertificēti pēc starptautiski atzītajiem Ilgtspējības Kritērijiem. Sertifikācija nodrošina, ka meži tiek apsaimniekoti atbildīgi un dod mums visiem iespēju pieņemt atbildīgas izvēles pērkot koksni un ar mežu saistītos produktus.

Biedrība «PEFC Latvijas Padome» ir Starptautiskās PEFC Padomes biedrs, kas nodrošina PEFC sertifikācijas sistēmas darbību Latvijā.

www.pefc.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu