Pirmo reizi izsludināta Latvijas valsts mežu stipendija mākslā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: marcdalessio, CC BY-NC 2.0

Kā tematiski un radoši saistīt jaunradi ar jaunaudzi? Kā mākslas darbā veidot asociācijas par mākslas mijiedarbību ar vides ilgtspējīgu attīstību? Uz šiem jautājumiem atbildes meklēs Latvijas Mākslas akadēmijas studenti stipendiju konkursā «Latvijas valsts mežu stipendija mākslā», ko 2017. gadā rīko AS «Latvijas valsts meži» sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju.

Stipendijas mērķis ir veicināt studentu vidū izpratni par mežu kā Latvijas lielāko atjaunojamo resursu, kas nemitīgi aug. Konkursa tēmas «Mežs aug» ietvaros studentiem ir jāsaista jaunrade ar jaunaudzi. Vienreizējās stipendijas apjoms konkursa uzvarētājam ir EUR 1500 (summā iekļauti nodokļi).

Konkursā var piedalīties sekmīgi LMA studenti, iesniedzot vienu līdz divas radošās kompozīcijas glezniecībā, kas atbilst konkursa radošajam uzdevumam LMA 1. stāva izstāžu zālē 2017. gada 30. oktobrī no plkst. 11.00 – 15.00. Darbiem jāpievieno aizpildīta konkursa pieteikuma anketa ar darba idejas aprakstu. Pretendentu iesniegtie darbi tiks izlikti izstādē «Latvijas valsts mežu stipendija mākslā 2017», kura būs apskatāma LVM klientu centrā Rīgā, Vaiņodes ielā 1, no 2017. gada 6. – 30. novembrim. Konkursa uzvarētājs – stipendijas ieguvējs tiks paziņots konkursa izstādes noslēgumā 2017. gada 30. novembrī.

www.lvm.lv/maksla

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu