Latvijas valsts mežu vēstniecība aicina iepazīt Jaunmoku pili

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 11. aprīlī, Latvijas valsts mežu vēstniecība aicina iepazīt Jaunmoku pili – vietu, kur saplūst laiks, daba un mūzika.

Visas dienas garumā lielie un mazie apmeklētāji aicināti piedalīties Jaunmoku pils puzles likšanā, kā arī zāļu tēju degustācijā, bet no pulksten 13.30 līdz 16.30, spēlējot dažādas meža spēles, varēs iepazīt meža zvērus un veltes.

Plkst. 17 apmeklētāji aicināti doties stāstu ceļojumā, kura laikā iepazīt 1901. gadā celtās medību pils vēsturi, Meža muzeju, atpūtas iespējas, kā arī uzzināt par leģendu, kas apvij seno ēku.

Dienas noslēgumā notiks trīs dāvanu karšu izloze, kas sniegs iespēju doties ekskursijā pa pili un tās Zīmju centrā izveidot unikālu rakstu zīmi ar vēstījumu.

Saglabājot apkārtnes kultūrvēsturiskās vērtības un ieviešot arvien jaunus kultūrtūrisma produktus, Jaunmoku pils kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām atpūtas vietām Latvijā. Atpūtas kompleksā pieejams daudzveidīgs piedāvājumu klāsts ārpus pilsētas steigas – klusā, pakalniem iekļautā Kurzemes ainavā.

Latvijas valsts mežu vēstniecība ir vieta, kur uzturēt cilvēka un meža savstarpējo dialogu, kā arī nelielu daļu no meža ienest savās mājās. Tā atrodas Rīgā, Vaiņodes ielā 1 un ir atvērta ik darba dienu no plkst. 9 līdz 18, kā arī sestdienās no 9 līdz 15. Aktuālāko mežā un dārzā uzzini pirmais vēstniecības Facebook lapā:

LVMVestnieciba

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu