116 gadus vecā veikala ēkā atrod mumificējušos mērkaķi

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

Kādā vēsturiskā universālveikala ēkā ASV pilsētā Mineapolisā strādnieki uzgājuši pavisam neparastu atradumu – mumificējušos mērkaķi, vēsta «Fox news».

Mērkaķis atrasts pagājušajā nedēļā ventilācijas sistēmā 116 gadus vecas ēkas septītajā stāvā.

Vecā veikala ēka šobrīd tiek renovēta, un tur plānots ierīkot biroju un restorānu kompleksu. Ēkas attīstītājiem neesot informācijas par to, no kurienes mērkaķis radies un kā nonācis ventilācijas šahtā.

Attēls ar mērkaķi ievietots Mineapolisas «Facebook» oficiālajā kontā, kur kāds vīrs vārdā Stīvens Labo pie komentāriem norādījis, ka 2000. gadu sākumā strādājis konkrētajā namā.

Viņš zinājis teikt, ka mērkaķis izbēdzis no ēkas astotajā stāvā esošā dzīvnieku veikala, kas darbojies 1960. gados. Mērkaķim uz vēdera redzams iegriezums, un tas licis domāt, ka dzīvnieks ierauts gaisa ventilatorā.

Kāds cits «Facebook» lietotājs komentāru sadaļā ievietojis veikala reklāmu no 1963. gada, kur tiek piedāvāti eksotiski dzīvnieki, arī divi mērkaķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu