Sākusies konkursa «Atlaid mammu!» trešā sezona

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ikvienam spiningošanas entuziastam šovasar ir iespēja piepildīt savu sapni par lielo lomu, piedaloties konkursā «atlaid mammu!».

Konkurss norisināsies četros AS «Latvijas valsts meži» (LVM) apsaimniekotajos ezeros – Kaņiera, Lielauces, Gulbju un Tērvetes ūdenskrātuvē, kā arī trīs citu apsaimniekotāju ezeros – Burtnieka, Babītes, Alūksnes ezerā un Sedas dīķos.

«atlaid mammu!» var piedalīties ikviens makšķernieks, kurš iepazinies ar Goda Makšķernieka ieteikumiem. Pirms došanās ķert plēsīgās zivis, copes vietā jāvaicā pēc LVM zivju mērāmās siles, kurai vienmēr jābūt tīrai!

Iegūtais loms jānomēra zivju mērāmajā silē, novietojot to ar purngalu uz «0» atzīmes, jānofotografē un jāatlaiž, pēc iespējas nofilmējot atlaišanas procedūru. Pēc tam fotogrāfijas un videomateriāli jāiesniedz, aizpildot konkursa pieteikuma anketu.

Par pareizi noformētu un iesniegtu noķertas un atlaistas zivs pieteikumu, makšķernieks saņems «atlaid mammu!» Goda Makšķernieka nozīmi.

Katru mēnesi LVM un konkursa «atlaid mammu!» atbalstītāji apbalvos dalībniekus, kuru ķērieni ir bijuši garākie vai sasnieguši lielāko kopgarumu. Savukārt konkursa noslēgumā šajās nominācijās tiks apbalvoti visas sezonas labāko rezultātu guvēji.

Konkursu «atlaid mammu!» atbalsta SIA Ieroči, FishBon, eholotes.lv un Golteenn.

Aktuālā informācija par konkursa norisi pieejama mājaslapā www.atlaidmammu.lv un www.mammadaba.lv/atlaidmammu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu