"Bilanebila" uzsauc pasākumu "Avant:Guard:2"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 26.janvārī, klubā “PULSē” (Rīga, Citadeles ielā 2) “Bilanebila” turpina pasākumu sēriju ar nosaukumu “Avant:Guard”.

Pasākumu sērija ir veltīta mūsu vietējiem talantiem, kuri producē īpaši interesantu elektronisko mūziku. Viņu mūzika ir jaunā elektroniskās mūzikas viļņa priekšgalā vai pirmajās rindās. Šajā pasākumā mēs jūs iepazīstināsim ar vienu no viņiem – talantīgo mākslinieku un dīdžeju NGC-5128.

Pēc pasākuma organizētāju domām, NGC-5128 ir viens no visspilgtākajiem techno skatuves pārstāvjiem Latvijā. Talantīgā producenta un dīdžeja relīze “Cyan Colony”, kas tika izdota pagājušajā gadā net-leiblā Exposed Audio (www.exposedaudio.org), ir pasākuma organizētāju favorīte, un, viņuprāt, tā ir kvalitatīvas techno mūzikas etalons.

Viņa skaņdarbi ir iekļauti praktiski visās Latvijā iznākušajās elektroniskās mūzikas kompilācijās, mākslinieks pazīstams arī kā kvalitatīvu alternatīvās mūzikas skaņdarbu remiksu producents. Kā DJ uzstājies gandrīz visās Latvijas lielākajās pilsētās un pazīstamākajos techno mūzikas sarīkojumos un festivālos, tādos kā PHAT, FreeZone, TechnoKarnevāls un daudzos citos. NGC-5128 setos parasti skan plūstoši samiksēti automātiski un cikliski mašinērijas ritmi, radot sintētisku un enerģētiski piesātinātu vidi prātam, ķermenim un dvēselei, lai katrs pasākuma apmeklētājs vai vienkārši mūzikas baudītājs varētu „atrast šajā mūzikā daudz ko apbrīnojamu, izjustu tās futūrisko elpu ar nākotnes pilsētām, tehnoloģijām, ceļojumiem uz zvaigznēm”.

Kā arī pasākumā uzstāsies arī “Bilanebila” duets - DJ Cute un DJ Maxim Perepeliza spēlēs eklektisku DJ-setu, apvienojot savā izpildījumā emocionālu un kvalitatīvu house, techno un breakbeat mūziku.

Papildu informāciju (pilnu biogrāfiju, miksus un relīzes) par mākslinieku NGC-5128 jūs varat atrast šeit: http://5128.808.lv/

Ieejas maksa 3 Ls Ar reklāmas lapiņu 2 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu