KIA parāda savu flagmani (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Dienvidkorejas ražotājs KIA publiskojis pirmās sava jaunā flagmaņa bildes. Auto, ko dēvēs par K9, pārdošanā vietējā tirgū nonāks šā gada maijā.

Nodēvējot jauno auto par K9, ir ievērota līdzšinējā nomenklatūra, atbilstoši kurai modeļi Optima un Cadenza (Eiropai šis auto ir svešs) Dienvidkorejā tiek saukti par attiecīgi K5 un K7. Kādu nosaukumu ārpus Dienvidkorejas iegūs K9, pagaidām nav zināms, vēsta Motor.ru.

KIA K9
KIA K9 Foto: Kia

Tāpat šobrīd nav nekāda veida tehniskās informācijas un detalizētu datu par KIA flagmanim domātajiem motoriem. Taču domājams, ka K9 ir konstruēts uz tās pašas klasiskās piedziņas tehnoloģiskās platformas, kas izmantota radniecīgā Hyundai Genesis ražošanā.

KIA K9
KIA K9 Foto: Kia

Starp iespējamajiem dzinējiem tiek minēti trīs dažādi benzīna motori. Viens no tiem ir 3,8 litru sešu cilindru motors ar 333 zirgspēkiem, otrs 4,6 litru V8 motors ar 385 ZS, bet trešais un vispārākais – 5 litru V8 ar 429 ZS un tam standartā piejūgtu astoņu pakāpju automātu.

Eiropas tirgū šādu auto piedāvāt nav plānots.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu