Bugatti atklāj vismākslinieciskāko Veyron (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Franču autobūves uzņēmums Bugatti atklājis īpašu vaļējā Veyron Grand Sport modifikāciju, kuras veidošanā piedalījies franču mākslinieks Bernārs Venē. Veyron Grand Sport Venet, ko Bugatti dēvē par planētas ātrāko mākslas darbu, tiks prezentēts mūsdienu mākslas izstādē Art Basel Maiamibīčā.

Braucošā mākslas darba priekšējās daļas noformējumā ir izmantota sarūsējuša metāla stilistika, kas papildināta ar virkni dažādu matemātisku simbolu. Līdzīga krāsu kombinācija un arī matemātiskās formulas izmantotas salona noformējumā, piemēram, uz durvju ādas apšuvuma.

Jāatzīmē, ka Venē savos mākslas darbos principā izmanto tikai un vienīgi sarūsējuša metāla tematiku un viņa autogrāfs tagad rotā unikālā Veyron viduskonsoli.

Tehniski gan nekādu jaunumu nav - tie paši 16 cilindri, četras turbīnas, 1001 zirgspēks un 407 km/h maksimālais ātrums.

Auto izrādīšana publikai norisināsies Art Basel izstādē no 5. līdz 9. decembrim, bet par to, kam un vai vispār auto tiks pārdots, ziņu nav.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu