Lada Kalina bāzes komplektācijā iegūs gaisa spilvenu (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievu autobūves koncerna AvtoVAZ izstrādājums Lada Kalina pēc modernizācijas drošības gaisa spilvenu vadītāja pusē iegūs jau bāzes komplektācijā. Līdz šim šī ekstra bija pieejama tikai aprīkojuma līmeņa Norma automobiļiem.

Bez drošības gaisa spilvena Lada Kalina bāzes modifikācija iegūs arī elektrisko stūres pastiprinātāju, sistēmu, kas atgādina par nepieciešamību piesprādzēties, galvas balstu aizmugurējam sēdeklim, kā arī sagatavi audio sistēmas pieslēgšanai, vēsta Motor.ru.

Foto: Ria Novosti/Scanpix

Iepriekš tika ziņots, ka modernizētie Kalina hečbeki un universāļi, kam pārdošanā jānonāk pavasarī, tiks piedāvāti versijās Standart un Norma, kā arī septiņos dažādos Lukss izpildījumos, kur greznākajiem auto jau būs divi drošības gaisa spilveni, Panasonic klimata kontrole, visi sānu logi ar elektropiedziņu, priekšējo sēdekļu apsilde, pretmiglas lukturi un citas opcijas.

Vēlāk atklātībā nonāca informācija, ka rūpnīcas inženieri apsver Kalina krosovera konstruēšanas iespēju. Uz modernizētās Kalina bāzes būvētais paaugstinātas caurgājības modelis no standarta automobiļiem atšķirsies ar paaugstinātu klīrensu un nekrāsotas plastmasas ārējā dizaina elementiem, kam vienlaikus ir aizsargfunkcija pret skrāpējumiem.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu