Bugatti kārdina ar noslēpumainu jaunumu (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Bugatti savā sociālā tīkla Facebook vietnē ir ievietojis angāra vārtu attēlu ar parakstu, ka skatuve ir iekārtota un ražotājs ir gatavs kārtējai veiktspējas paraugstundai.

Attiecībā uz to, kāds auto ir sagatavots, Bugatti ir diezgan noslēpumains. Ražotājs norāda tikai, ka jaunumus vispirms uzzinās tie, kuri tuvākās dienas cītīgi sekos jaunumiem Facebook vietnē.

Versijas par to, kādi jaunumi gaidāmi no Bugatti, ir vairākas. Tas varētu būt gan supergreznais sedans 16C Galibier, bet tikpat labi, noslēpumainības plīvuram krītot, planētas turīgākajiem benzīngalvām varētu tikt prezentēts ekstrēmais Veyron.

Par šādu auto neoficiāla informācija un minējumi izskanējuši jau iepriekš. Runā, ka šī auto jauda būšot 1600 zirgspēku (šobrīd jaudīgākā ir Veyron Super Sport modifikācija ar 1200 zirgspēkiem) un tos nodrošinās vai nu modificēta 8 litru W16 motora versija, vai arī 16 cilindru dzinējs ar 9,6 litru darba tilpumu.

Motor.ru vēsta, ka ar izmaiņām konstrukcijā un jaunu materiālu izmantošanu, tostarp oglekļa šķiedras riteņu diskiem, Super Sport svaru varētu samazināt par 250 kilogramiem līdz 1600 kg. Ja katram zirgspēkam būtu jākustina tikai viens kilograms mašīnas svara, tad paātrinājums līdz simtam varētu būt 1,8 sekundes, bet auto maksimālais ātrums teorētiski varētu sasniegt 463 km/h.

Ja tā izrādīsies patiesība, tad Bugatti nebūs grūti atgūt vietu Ginesa rekordu grāmatā kā ātrākā ielas sērijveida auto ražotājam.

Jau ziņojām, ka 2010.gada rekorda uzstādīšanas laikā Bugatti neievēroja visus nosacījumus un Ginesa rekordu grāmatas pārstāvji patlaban lemj par titula atņemšanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu