Mercedes-Benz papildina AMG krosoveru klāstu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Detroitas auto šovā Mercedes-Benz demonstrēs sava kompaktā krosovera GLA sportiskāko versiju, kas pilnveidota Afalterbahas struktūrvienībā AMG.

Patlaban kompakto SUV segments ir starp straujāk augošajiem visā auto industrijā. Tādēļ ražotāji steidz izlaist aizvien jaunus un interesantus produktus, ar ko pievilināt pircējus. Mercedes-Benz klāstā pirmais kompaktais SUV ir GLA, un tas tagad ieguvis arī AMG modifikāciju, kuras pasaules pirmizrāde notiks Detroitas auto šovā nākampirmdien.

Līdzīgi kā A 45 AMG, arī

GLA 45 AMG tiek komplektēts ar 2 litru 360 zirgspēku, 450 Nm benzīna turbodzinēju,

4MATIC pilnpiedziņas sistēmu un septiņu pakāpju divsajūgu automātisko pārnesumkārbu, raksta auto motor und sport.

Šādā komplektācijā kompaktais krosovers spēj 100 km/h sasniegt 4,8 sekundēs, maksimāli attīsta 250 kilometrus stundā (elektroniski ierobežots ātrums) un vidēji uz 100 kilometriem nobraukuma tērē 7,5 litrus benzīna. Vismaz teorētiski.

GLA 45 AMG ir apgādāts ar sporta balstiekārtu, sporta izplūdes sistēmu, ko pēc izvēles var papildināt ar regulējamiem vārstiem un līdz ar to pielāgojamu troksni un 19 collu vieglmetāla diskiem ar 235/45 izmēra riepām. Pēc izvēles standarta apriepojumu var aizstāt ar 235/40 izmēra riepām uz 20 collu diskiem.

No standarta GLA AMG modelis atšķiras arī vizuāli, tiesa, ne pārāk uzkrītoši. Tam ir citādāks bampers, cita dizaina radiatora režģis, sliekšņu uzlikas, aerodinamiskais difuzors zem aizmugurējā bampera un alumīnija jumta reliņi. Par papildu samaksu ir iegūstamas dažādas oglekļa šķiedras aplikācijas, sarkani bremžu suporti, tonēti stikli un tamlīdzīgas individualizācijas iespējas.

Līdz ar GLA apstrādāšanu AMG darbnīcās,

Mercedes-Benz klāstā tagad jau ir veseli pieci karstasinīgi apvidnieki

- GLA 45 AMG, ML 63 AMG, GL 63 AMG, G 63 AMG un G 65 AMG.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu