Audi Allroad Shooting Brake (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Detroitas automobiļu izstādē Audi demonstrē konceptauto Allroad Shooting Brake. Tas ir kompakts krosovera tipa auto ar paaugstinātu klīrensu, divām durvīm un superekonomisku hibrīddzinēju, turklāt stilistiski dod norādes uz nākamās paaudzes TT.

4,2 metrus garo Allroad Shooting Brake raksturo viegli apvidniecisks ārējais izskats, zīmolam raksturīgie ārējā dizaina elementi (tālāk attīstīts single-frame radiatora režģis), kā arī salīdzinoši gara riteņu bāze (2,51 metrs) un īsas pārkares, kas rada stabilas stājas un izveicīguma iespaidu. Dinamisko veidolu stiprina samērā zemā jumta līnija (1,41 metrs) un platās riteņu arkas ar 19 collu riteņiem, ko vizuāli savieno izteiksmīgas sliekšņu uzlikas.

Jaunais konceptauto ir apgādāts ar hibrīddzinēju, kura kodols ir 2 litru benzīna turbo motors ar 292 ZS un 380 Nm. Tam asistē divsajūgu pārnesumkārbā iebūvēts 40 kW/270 Nm elektromotors un ar aizmugurējo asi sajūgts 85 kW/270 Nm elektromotors.

Hibrīdsistēmas kopējā jauda ir 408 ZS un griezes moments sasniedz 650 Nm. Ar to pietiek, lai 1600 kilogramus smagais kompaktais auto spētu 100 km/h sasniegt 4,6 sekundēs un maksimāli attīstītu 250 km/h.

Tā kā konceptauto ir uzstādīta 8,8 kWh litija jonu baterija, tas spēj līdz pat 50 kilometriem veikt (ar ātrumu, kas nepārsniedz 130 km/h), netērējot benzīnu. Vidējais patēriņš kombinētā ciklā tādējādi ir 1,9 litri uz 100 kilometriem.

Allroad Shooting Brake interjers ir viegli futūristisks ar viegli pielāgojamu šķidro kristālu ekrānu klasiskā instrumentu paneļa vietā un viduskonsoli, kur novietotais MMI sistēmas vadības bloks un ātrumpārslēgs bīdās līdzi vadītāja sēdeklim, kad tas tiek regulēts.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu