Detroitas auto šova eksotika (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Par motoru pilsētu dēvētajā Detroitā, kur bāzēti trīs lielākie amerikāņu autobūves koncerni – Ford, General Motors un Chrysler – vēl šonedēļ turpinās ikgadējā automobiļu izstāde.

Pašlaik visas pasaules auto mediju uzmanība un kameru objektīvi ir pievērsti okeāna otrai pusei, jo Detroitā risinās Ziemeļamerikas starptautiskais autošovs (NAIAS).

Detroitas autošovs

Protams, atšķirība starp Eiropas un Amerikas auto tirgu ir visnotaļ liela; ja mēs Eiropā domājam par maziem un ekonomiskiem automobiļiem, tad ASV vēl joprojām populārākie ir lielizmēra pikapi, kurus šīs valsts iedzīvotāji ar lielāko prieku izmanto ikdienā - gan braucot uz darbu vai veikalu, gan uz kinoteātri.

Tādēļ, lai arī Detroitā netrūka arī jaunu mazās un kompaktās klases pirmizrāžu, mūsu interese par šo pasākumu ir vairāk kā par kaut ko eksotisku nekā praktisku, pirmajā vietā liekot jaudu un sportiskus apveidus.

Chevrolet Silverado 3500 HD
Chevrolet Silverado 3500 HD Foto: General Motors
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu