Dartz radījis sešu riteņu auto krievu gaumē (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/dartzkombat

Latvijā bāzētā kompānija Dartz, kas pavisam nesen publiskajā telpā publicitāti guva ar sešu riteņu auto, kas pēc filmas Die Hard bruņu mašīnas parauga radīts kādam pasūtītājam Latīņamerikā, atkal nonākusi prožektoru gaismā. Kompānijas jaunākais lolojums ir īpaši krievu gaumei piemēroti auto ar trim asīm un sešiem riteņiem.

Par bāzi ņemot sešu riteņu apvidnieka Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 speciālversiju no sērijas Drive Hard, Dartz dizaineri ir izveidojuši automobili ar nosaukumu Red Russian, un tas no pārējiem analogiem atšķiras ar krievu stilā ieturētu, diezgan puķainu ārieni.

Foto: www.facebook.com/dartzkombat

Ar jēdzienu krievu stils acīmredzot jāsaprot virsbūves noformējumā izmantotā krāsu palete un citas ārišķības. Piemēram, izteikti masīvs priekšējais bampers, kuram par paraugu kalpojusi militārā tehnika ar paaugstinātu drošību mīnu sprāgšanas gadījumos, raksta Motor.ru.

Foto: www.facebook.com/dartzkombat

Ekstravagantā visurgājēja salona apdarē izmantota ekskluzīva itāļu kompānijas Luxpel āda, ko var sastapt arī tādos auto kā Ferrari un Bentley, savukārt

uz grīdas izklāti lielās baltās haizivs ādas tepiķīši.

Par iecienītākās mūzikas teicamu skanējumu gādās Bang & Olufsen skaņu sistēma, par sakariem ar ārpasauli Vertu telefons, bet par pasažieru drošību - virsbūvei pieskaņota krāšņi izdekorēta beisbola nūja, ko Dartz piedāvā uzglabāt speciālā koferī.

Foto: www.facebook.com/dartzkombat

Par to, vai Dartz mehāniķi veic arī tehniska rakstura uzlabojumus, ziņu nav. Lielas vajadzības jau arī nemaz nav, jo parastais Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 tiek apgādāts ar 5,5 litru V8 twin-turbo dzinēju, kurš attīsta 544 ZS un 760 Nm griezes momentu.

Nobeigumā var atzīmēt, ka Dartz ir nolēmuši veidot atsevišķu kompānijas speciālistu komandu, kas turpmāk nodarbosies ar Mercedes-Benz apvidnieku un krosoveru - G, GL, GLK un GLA - tūningu.

Foto: www.facebook.com/dartzkombat
Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu