Mitsubishi Parīzē demonstrēs jaunu plug-in apvidnieku (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Parīzes automobiļu izstādi, kur tieši pirms diviem gadiem Mitsubishi parādīja plug-in hibrīdapvidnieku Outlander PHEV, japāņu uzņēmums ir nolēmis izmantot kā skatuvi nākamā šāda tipa automobiļa prezentēšanai.

TVNET autoparkā Mitsubishi Outlander PHEV viesojās jau šā gada pavasarī un atstāja pozitīvus iespaidus. Instrumentu panelis un automobiļa pārvaldības sistēmas centrālajā ekrānā ir stipri elektroniskas un lielākiem sapņotājiem bez grūtībām ļautu iztēloties sevi kosmosa kuģa kapteiņa lomā, taču no lietošanas viedokļa vienīgā neierastā lieta ir zemais degvielas patēriņš un bagāžniekā atrodamā soma ar uzlādes sistēmu, kuras vienu štepseli spraust 220 voltu rozetē, bet otru - tam speciāli paredzētā rozetē auto sānos.

Tagad, kad līdz šā gada Parīzes auto izstādes atklāšanai ir palicis aptuveni mēnesis, Mitsubishi darījuši zināmu, ka Francijas galvaspilsētā tiks nogādāts jauns PHEV. Pēc raksturojuma un nosaukuma spriežot, tā būs Outlander hibrīdmodeļa jauna versija.

Par Outlander PHEV Concept-S nodēvētais šova eksponāts pagaidām ir aprakstīts visai skopi. Mitsubishi vien norāda, ka konceptmašīnas dizains ir veidots, lai izceltu sportisko un izsmalcināto dabu, kā arī apliecinātu vienlīdz labo veiktspēju kā apvidū, kad nepieciešama abu asu piedziņa, gan uz ceļa ar stingru segumu, kur auto patstāvīgi pārvalda pieejamos enerģijas resursus, lai būtu cik ekonomisks vien iespējams.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S
Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S Foto: Mitsubishi
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu