9FF atklāj planētas dinamiskāko Porsche

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.9ff.com

Šis ir viens no tiem auto, kura ārējais izskats ir stipri mānīgs. Tas tikai izskatās pēc parasta Porsche 911, taču patiesībā šis ir viens no ātrākajiem automobiļiem, kāds brauc pa koplietošanas ceļiem.

Vācu auto tūninga kompānija 9FF pilnīgi pamatoti ir dēvējama par ekspertiem Porsche tūninga jomā. Jo ko gan citu var pateikt par uzņēmumu, kurš pēc kāda franču auto entuziasta pasūtījuma ir uzbūvējis necila skata 997.sērijas 911 Turbo ar prātam grūti aptveramiem dinamikas rādītājiem.

Foto: www.9ff.com

Par F97 A-Max nodēvētā auto standarta 3,6 litru sešu cilindru boksermotors ir palielināts līdz 4,2 litriem un kopā ar visaptverošām modifikācijām (būtībā svarīgāko detaļu nomaiņu pret izturīgākiem un lielākām slodzēm piemērotiem elementiem) attīsta 1400 zirgspēkus. Tas ir par gandrīz tūkstoti vairāk nekā sērijveida Porsche 911 Turbo, kura jauda ir 480 zirgspēku. Spēka agregāta maksimālais griezes moments tiek elektroniski ierobežots pie 1250 ņūtonmetriem, lai arī sajūgs esot piemērots 2250 Nm savaldīšanai.

Foto: www.9ff.com

Lai vai kā, dinamikas rādītāji tāpat ir vairāk nekā iespaidīgi. Kā raksta vācu AutoBild, sprintu līdz 100 kilometriem stundā pilnpiedziņas automobilis pabeidz 2,4 sekundēs, un tas nebūt nav slikts rādītājs. Taču daudz iespaidīgāka ir 9FF tūnētā Porsche varēšana nākamos 100 km/h pievarēt tikai 2,63 sekundēs. Paātrinājumam no 0 līdz 300 km/h F97 A-Max tikmēr nepieciešamas vien 12,5 sekundes, bet tā maksimālais ātrums ir 403 kilometri stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu