Krievi Tesla Model S jaudu sola pacelt līdz 900 ZS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.larte-design.ru

Maskavā bāzētā auto tūninga kompānija Larte Design, kam ir pārstāvniecības arī Vācijā un ASV, ir sagatavojusi elektriskā automobiļa Tesla Model S P85D uzlabojumu programmu, kas paredz mainīt ne tikai sedana vizuālo tēlu, bet arī celt veiktspēju.

Tesla Model S P85D tūninga programmu Elizabeta Larte Design prezentēja aprīļa vidū Monako aizvadītajā Top Marques izstādē. Līdz ar amerikāņu elektriskajam sedanam radīto jauno virsbūves un salona detaļu komplektu Larte Design arī atklāja, ka kosmētiskajiem un aerodinamiskajiem uzlabojumiem paralēli iespējams arī tehnikas tūnings un veiktspējas celšana no standarta 700 zirgspēkiem līdz 900 zirgspēkiem.

Kā to iecerēts paveikt, Larte Design savā interneta vietnē neprecizē. Vien pēc Motor.ru informācijas noprotams, ka uztūnēta auto enerģijas patēriņš nepieaugšot.

900 zirgspēkus spēcīgo pilnpiedziņas Tesla Model S paredzēts arīdzan apgādāt ar speciālu multimediju moduli, kas prot imitēt spēcīga benzīna dzinēja radīto troksni un to atskaņot caur salonā iebūvētajiem skaļruņiem.

Kad tūninga komplekts Elizabeta būs pieejams pasūtīšanai, Larte Design neatklāj.

Tikmēr var atzīmēt, ka divu motoru pilnpiedziņu, kas standartā uzstādīta Tesla Model S 70D, ir pieejama arī S 85 un ir neatņemama augstas veiktspējas modeļa S P85D sastāvdaļa, amerikāņu kompānija prezentēja vien 2014.gada oktobrī. Kopš tā laika tīmeklī ir uzradušies neskaitāmi video, kuros dabā tiek demonstrēts S P85D paātrinājums, kādu no elektroauto neviens negaida. Uz papīra tās ir 3,4 sekundes līdz 100 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu