Renault Laguna pēctecis uzsvaru liks uz komfortu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Frankfurtes auto šovā, kas durvis vērs šā gada 17.septembrī, Renault prezentēs sava vidējās klases modeļa Laguna pēcteci Talisman.

Par mediju pārstāvjiem pirmdien Francijā atklāto jauno vidējās klases modeli Renault apgalvo, ka salonā ir ļoti daudz vietas, būs augsts komforta līmenis un cita starpā tieši ar to paredzēts uzrunāt potenciālos pircējus. Kā raksta vācu AutoBild, gabarīti franču ražotāja solījumus apstiprina, jo attālums starp bamperiem ir veseli 4,85 metri, virsbūves platums un augstums attiecīgi ir 1,87 un 1,46 metri, savukārt riteņu bāze ir 2,81 metrs. Iespaidīgs rādītājs, kura devums braukšanas komforta jomā ir 26,2 centimetrus liela brīvā telpa aizmugurējo pasažieru kājām.

Talisman priekšējo daļu rotā liels Renault rombs, bet to no sāniem ieskauj LED lukturi ar C burta formas dienas gaitas gaismām malās. Talisman seju veido dienas gaitas gaismas, bet modeļa aizmugures kontūras iezīmē smalkas LED lukturu līnijas ar trīsdimensionālu efektu.

Plašajā salonā braucējus sagaida noskaņu apgaismojums un iespēja uzstādīt ventilējamus sēdekļus. Vadītāja rīcībā tikmēr būs R-Link 2 multimediju sistēma, kuru atkarībā no vēlmēm un iespējām var apgādāt ar kvadrāta formas 7 collu ekrānu vai vertikālu 8,7 collu skārienekrānu. Renault Talisman paredzēts apgādāt ar virkni mūsdienīgu drošības un komforta palīgsistēmu, tai skaitā arī ar automātiskās parkošanās iekārtu.

Talisman balstiekārtu paredzēts apgādāt ar regulējamiem amortizatoriem un piestūrējošu aizmugurējo asi, lai kāpinātu, kā braukšanas drošības, tā arī vadāmības un komforta līmeni.

Motoru paleti šobrīd veido divi turbo benzīna motori un trīs turbodīzeļi. Mazākajam dīzelim ir 1,5 litru darba tilpums un 110 zirgspēku jauda. Bez tā būs pieejami arī divi 1,6 litru dCi motori ar 130 un 160 zirgspēkiem. Benzīna dzinēju jauda tikmēr ir 150 un 200 zirgspēku, un tos var sajūgt ar septiņu pakāpju divu sajūgu automātisko pārnesumkārbu.

Paredzams, ka Renault Talisman pārdošanā nonāks 2015.gada oktobrī.

Foto: Renault
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu