Briti izstrādājuši sportisku Land Rover Defender

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu tūninga ateljē JE MotorWorks atklājuši klasiskā Land Rover Defender pārbūves programmu, kuras īstenošanas rezultātā uz ielas nonāk auto ar gandrīz 500 zirgspēkiem.

Karstais apvidus auto, ko JE MotorWorks nodēvējuši par Zulu2, tiek apgādāts ar 4,2 litru V8 kompresordzinēju. No apgrozības izņemtais motors, kuru dizaina ateljē iegādājas tiešā veidā no Jaguar Land Rover grupas, attīsta 480 ZS un 550 Nm. Griezes momentu pilnpiedziņas sistēmai novada sešu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Foto: Publicitātes foto

Bez jauna motora Defender iegūst arī modernizētu balstiekārtu, spēcīgākas bremzes, elektronisko stāvbremzi un ar ādu iztapsētu salonu.

Pagaidām tūninga uzņēmums veic pēdējos Zulu2 testus, taču tos paredzēts noslēgt jau tuvākajā laikā. Tad uzlabotais Land Rover Defender būs pieejams pasūtīšanai. Pie tam, kā norāda uzņēmumā, meistari ir gatavi pārbūvēt jebkuras riteņu bāzes un virsbūves tipa Defender, turklāt kā ar stūri labajā, tā arī kreisajā pusē.

JE MotorWorks kopumā plāno izlaist tikai 25 Zulu2. Orientējošā sākuma cena katram no tiem ir 125 tūkstoši mārciņu jeb 171 tūkstotis eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu