Britu tūnētāji ieskatās gandrīz 100 gadus senā vēsturē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kahndesign.com

Tūninga ateljē Kahn Design publiskajā telpā palaiduši pirmos attēlus, kuros redzams topošais Speed 7 automobilis. Tā gan ir tikai dizaina skice, taču tāpat lieliski parāda, ka Kahn Design ir nolēmuši izlaist auto pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu sporta mašīnas veidolā.

Britu radītais Kahn Speed 7 lielā mērā būs roku darbs, kura virsbūve izgatavota no oglekļa šķiedras vai alumīnija. Interjerā, kura apzīmēšanai piemērotāk lietot vārdu kokpits, tiks izmantoti risinājumi, ko tagad var sastapt modernajos auto un lidmašīnās. Tā apgalvo britu dizaina firma.

Kahn Design apzīmē, ka turpat gadsimtu seno sacīkšu auto stilā ieturētajam auto būs «fantastiskas vadāmības un dinamiskās īpašības». Kā to paredzēts panākt, kompānija neatklāj. Kahn Design slēpj arīdzan to, kad šāds auto varētu nonākt ielās, raksta Motor.ru.

Foto: www.kahndesign.com

Var atzīmēt, ka Kahn Design ir pamatīgi «piešāvuši roku» automobiļu dizaina pilnveidošanā, jo darbojas sen un līdz šim ir apstrādājuši ne tikai virkni Land Rover un Range Rover automobiļu, bet arī Lamborghini Aventador un pat Bugatti Veyron. Bet viens no savdabīgākajiem uzņēmuma produktiem ir Land Rover Defender 90 pikapa modifikācija Flying Huntsman 105. No sērijveida modeļa tā atšķiras ar būtiski pagarinātu motora pārsegu (par 400 milimetriem), kā arī unikālu eksterjera un salona noformējumu. Gardeguni, kā to dēvē paši Kahn Design, starp citu, iespējams pasūtīt arī versijā ar trīs asīm.

Bez tā Kahn Design šobrīd attīsta sportisku ielas auto WB12 Vengeance. Tā pamatā ir Aston Martin DB9 šasija, ko plānots apdarīt ar unikālu virsbūvi un apgādāt ar vairāk nekā 500 zirgspēkus spēcīgu 5,9 litru V12 cilindru motoru.

Flying Huntsman 105
Flying Huntsman 105 Foto: www.kahndesign.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu