Brīvā dabā manīti divi Bugatti Chiron

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kamēr Bugatti vēl turpina savas jaunās hipermašīnas izstrādi, benzīngalvas un potenciālie pircēji, kuru noteikti nebūs daudz, jau lūko tvert pēc visām iespējamajām ziņām, kas pieejamas visos zināmajos informācijas aprites kanālos. Tāpēc jo īpaši garšīgs kumoss būs vācu AutoBild video, kurā divi Veyron pēcteča prototipi redzami brīvā dabā, gluži sadzīviskos apstākļos.

Jaunais auto, kura iespējamais, bet oficiāli vēl neizziņotais nosaukums, ir Chiron, virsbūves vispārējā stila un proporciju ziņā stipri līdzināsies Veyron, taču dizaina niansēs tam būs daudz kopīga ar šā gada Frankfurtes auto šovā prezentēto Vision Gran Turismo.

AutoBild video pirmās sekundes skaidri parāda, ka Chiron būs krietni vien «aerodinamiskāks» aizmugures noformējums ar platāku antispārnu un lielāku difuzoru, kas uz Veyron salīdzinoši noapaļotās aizmugures fona izskatās visai ekstrēmi.

Video turpinājumā redzams otrs Chiron, kura vadītājam jāmēģina uz šaura ceļa izspraukties starp kravas auto un akmens krāvuma sienu. Kamēr prototips centimetru pa centimetram virzās uz priekšu, vērotājiem ir iespēja novērtēt, ka Chiron priekšējā daļā ir saglabāts pakava formas radiatora režģis, bet virs šaurajiem lukturiem ir parādījušās LED dienas gaitas lampu «uzacis».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu