Bugatti oficiāli atklāj jaunā modeļa nosaukumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Tagad tas ir oficiāli - jauno 1500 zirgspēku Bugatti Chiron dēvēs par Chiron. Kompānijas izplatītais paziņojums vēsta, ka šis nosaukums izvēlēts, godinot sacīkšu braucēju Luī Šironu, kurš pagājušā gadsimta divdesmitajos un trīsdesmitajos gados izcīnīja vairumu Bugatti zīmolam nozīmīgāko uzvaru autosacīkstēs.

Runas par to, ka Chiron būs nākamā Bugatti nosaukums, klīda jau sen. Bet tikai tagad tās oficiāli apstiprinātas un pamatotas ar to, ka nevienam citam sacīkšu braucējam nav tik ciešas saiknes ar Bugatti vēsturi kā Šironam.

Jaunais auto, kurš iegūs modificētu 8 litru W16 motoru ar 1500 zirgspēkiem, pasaules pirmizrādi piedzīvos vien nākamā gada martā Ženēvas auto izstādē. Tiesa, atsevišķiem izredzētajiem (esošajiem klientiem) šis auto jau ir parādīts, un atsauksmes esot visnotaļ pozitīvas. Par to liecinot līdz šim saņemtie vairāk nekā 100 pasūtījumi, norāda Bugatti.

Kāds tieši būs šis auto, kādi būs tā raksturlielumi un citas nianses, Volkswagen grupas uzņēmums neatklāj, taču uzsver, ka Chiron izstrādē tas aizvien pieturas pie iekšējā uzstādījuma ražot pasaulē jaudīgāko, ātrāko, greznāko un ekskluzīvāko superauto. Izstrāde, starp citu, strauji tuvojas noslēgumam, jo inženieriem atlikuši vien pēdējie pieslīpēšanas un regulēšanas darbi, un tie tiek veikti uz koplietošanas ceļiem dažādos kontinentos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu