Harley-Davidson atklāj jaudīgāko Dyna sērijas motociklu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprīkots ar Screamin’ Eagle Twin Cam 110 dzinēju, Low Rider S modelis papildina nesen kā izlaistos Fat Boy S un Softail Slim modeļus kā trešais Harley-Davidson S Sērijas līnijas kruīzeris.

«Braucēji jau sen mums jautā, kad Harley-Davidson uzbūvēs vēl kādu agresīvu motociklu ar izcilu veikstpēju, kāds bija leģendārais FXR modelis,» stāsta Harley-Davidson stila direktors Breds Ričards (Brad Richards).» Te ir atbilde uz šo jautājumu. Low Rider S ir izcils custom motocikls ar lielisku veiktspēju, jaunākās paaudzes moto braucējiem. Mūsu mērķis bija braucējam sniegt tādu motociklu, lai uz visiem 100% izbaudītu braucienu ar motociklu.»

Low Rider S aprīkots ar dzinēju. ar Screamin’ Eagle Heavy Breather gaisa filtru, diviem Fat Bob stila izpūtējiem. Maksimālais griezes moments no dzinēja pie 3500 apgr/min ir 115 Nm. Tas padara Low Rider S par jaudīgāko Dyna sērijas motociklu Harley-Davidson vēsturē. Tas ir par 13% jaudīgāks par standarta Low Rider.

Low Rider S atšķiras ne tikai ar augstu jaudu, bet arī lielisku manevrēšanas spēju. Gan priekša, gan aizmugure aprīkota ar Premium Ride piekari, kas uzlabo vadāmību un palielina braucēja komfortu. Stūre bez izliekumiem, jauns sēdeklis un pārējās atsegtās detaļas, rada diezgan agresīvu skatu šim motociklam. Kombinētā trīs disku bremžu sistēma ar diviem priekšējiem peldošiem bremžu rotoriem ar standarta ABS sistēmu. Standarta komplektācijā ietilpst kruīza kontrole un rūpnīcas Harley-Davidson drošības sistēma.

Low Rider S stilistiski radīts ieklausoties braucēju viedokļos no visas pasaules. Vienvietīgais sēdeklis un īsais aizmugurējais spārns piešķir šim modelim lakonisku izskatu no aizmugures. Priekšējais motocikla daļa veidota tā, lai braucējam sēdot klasiskajā braukšanas sēdpozīcijā, vēja plūsma tiktu aizturēta.

«Kad Tu brauc ātri šādā sēdpozīcija kā Low Rider S, ir nepieciešama aizsardzība no vēja,» stāsta Harley-Davidson vecākais stilists Dais Nagao. «Veids, kā mēs ielikām apgaismojuma lukturi dziļāk korpusā, rada tam agresīvu izskatu. Tas ir spēcīgs veids, ka izteikt motocikla personību.»

Pieejams melnā Vivid Black krāsā sākot no priekšpuses līdz pat aizmugurei. Vienīgais izņēmums – jaunums - Magnum Gold vieglmetāla diski, ko sešdesmitajos gados izmantoja sporta mašīnam. Zelta emblēma uz bākas atgādina 1977. gada XLCR Café Racer modeli.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu