Renault Twingo ieguvis sportiskāku GT versiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Renault nāk klajā ar jaunu mazo pilsētas auto ar līdz šim nepieredzēti bagātīgu aprīkojumu – Twingo GT. Tam ir benzīna dzinējs ar 110 zirgspēkiem, manuālā transmisija un klasiskā piedziņa. Sportiskais izskats tapis, iedvesmojoties no konceptauto Twin’Run.

Lielāka jauda – vairāk baudas

Jaunais Twingo GT apvieno Renault aizmugures piedziņas pilsētas spēkratu raksturīgo izveicību ar Renault Sport gudrību, lai braukšana būtu vēl aizraujošāka. Jaunā auto 898 cm3 TCe turbodzinējs attīsta 110 zirgspēku jaudu un 170 Nm griezes momentu, pateicoties uzlabojumiem gaisa ieplūdes sistēmā un pārveidotai dzinēja vadības programmatūrai. Arī pārnesumkārba ir pārveidota.

Lai pilnīgi droši varētu izbaudīt jaunā auto iespējas, Twingo GT ir pārveidota piekare, mainīti ESP iestatījumi un adaptīva stūre ar mainīgu pārnesuma skaitli. Rezultātā auto ir ieguvis asākas un precīzākas reakcijas spējas, kā arī labu noturību uz ceļa.

Iedvesmojoties no koncepta auto Twin’Run

Jaunā auto atpazīstamības pazīmes ir 17 collu riteņi, gaisa ieplūdes atveres sānos, dubults izpūtēja uzgalis un jauna, pikanti oranža virsbūves krāsa. Trešās paaudzes Twingo savu izskatu ir mantojis no Twin’Run konceptauto, un tas lieliski sader ar Twingo GT īpašo riteņu dizainu, dekoratīvajām līnijām, kas ir atsauce uz aviāciju, kā arī ar pazeminātu klīrensu.

Twingo GT varēs izvēlēties kādā no četrām piedāvātajām krāsām: oranžā (Piment Orange, jauna), pelēkā (Lunaire Grey), melnā (Profond Black) un baltā (Glacier White). Piedāvājumā ir arī oranžas apdares detaļas salonā, sportiski durvju sliekšņi, alumīnija pedāļu uzlikas un metāliska ātrumpārslēga svira.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu