Scania laiž klajā jaunu kravas automašīnu sēriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scania

Desmit gadu izstrādes rezultātā, reģionā ieguldot 20 miljardus SEK (2 miljardus EUR), Scania laidusi klajā jaunu kravas automašīnu sēriju. Ar to Scania paplašina pašreizējo piedāvājumu un tagad, pateicoties unikālajai modulārajai sistēmai, var piedāvāt visdažādāko veiktspēju, savienojamību un daudzpusīgus produktivitāti uzlabojošus pakalpojumus, kā arī ilgtspējīgus transportēšanas risinājumus, kas ir precīzi pielāgoti katrai klientu grupai plašajā transporta nozarē. Scania garantē, ka uzņēmuma klienti vienmēr varēs veikt savu darbu visilgtspējīgākajā un ienesīgākajā veidā neatkarīgi no pārstāvētās nozares un darbības jomas.

Jauno kravas automašīnu ražošana tiks sākta nekavējoties Scania montāžas rūpnīcā Soderteljē. Sākumā uzsvars būs uz transportlīdzekļiem un pakalpojumiem tālajiem pārvadājumiem, bet pēcāk tiks ieviesti citi jauninājumi.

«Aiz šīs sērijas slēpjas neiedomājami apjomīgs inženieru darbs,» uzsvēra Scania prezidents un izpilddirektors Henriks Henriksons. «Vispamanāmākie elementi, protams, ir jaunās kabīnes, bet īstā inovācija ir tā, ka mēs ieviešam jaunas tehnoloģijas, pakalpojumus un izpratni, kas palīdzēs klientiem pārskatīt savus izdevumus un ieņēmumus. Mūsu mērķis ir klientu spēja sasniegt ilgtspējīgu peļņu neatkarīgi no veicamā uzdevuma un darba apstākļiem. Mūsu klientu transportlīdzekļi vienmēr atspoguļo saikni ar plašāku ainu. Scania to nodrošina ar kvalitāti, pieejamību un fizisku vai savienotu pakalpojumu klāstu. Mūsu jaunais produktu un pakalpojumu klāsts maina priekšstatus par augstāko klasi kravas automašīnu nozarē.»

Scania jauno sēriju laidīs klajā vairākos posmos, koncentrējieties uz dažādām klientu grupām un ievērojot rūpīgi izplānotu grafiku. Sērijas laišana klajā tiks sākta pēc prezentācijas Eiropā, papildinot to ar citām iespējām klientiem, un tā noslēgsies ar vienlaicīgu produktu laišanu klajā ārpus Eiropas. Viens no manāmākajiem Scania uzlabojumiem ir dīzeļdegvielas patēriņa samazinājums par 5%, ko nodrošina uzlabotas piedziņas daļas un labāka aerodinamika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu