Chrion varētu iegūt hibrīddzinēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Bugatti vadība ar Volfgangu Dirheimeru priekšgalā apsver iespēju izlaist hipermašīnas Chiron versiju ar hibrīddzinēju.

Par to, atsaucoties uz Dirheimera teikto, ziņo britu Autocar.

«Ja mēs hipermašīnu papildināsim ar hibrīdiekārtu, tad tas būs nevis tādēļ, lai Chiron spētu pilsētā braukt bez degvielas tērēšanas. Kombinētais spēka agregāts var tikt izmantots tikai nolūkā uzlabot dinamikas rādītājus. Šobrīd mēs apspriežam šādu variantu. Pagaidīsim, kas mūs gaida nākotnē,» - tā Dirheimers.

Chiron, kas Bugatti modeļu klāstā stājās Veyron vietā, debitēja šā gada martā Ženēvas auto šovā. Hiperauto ir apgādāts ar Veyron sastopamā 8 litru W16 četru turbīnu dzinēja uzlaboto versiju, kura attīsta 1500 zirgspēkus. Līdz šim spēcīgākā Veyron Super Sport gadījumā jauda bija 1200 ZS.

Chiron spēj 100 km/h sasniegt 2,5 sekundēs, 200 km/h - 6,5 sekundēs. Kupejas maksimālais ātrums ir 420 kilometri stundā, tiesa gan, 2018.gadā Bugatti plāno veikt īstu maksimālā ātruma pārbaudi un uzstādīt jaunu rekordu un attīstīt vismaz 435 km/h, uz ko spējīgs ir Hennessey Venom GT.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu