Lexus kā no Zvaigžņu kariem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Septembra beigās durvis vērs Parīzes automobiļu izstāde, un tieši šeit 29. datumā Lexus prezentēs savu jaunāko konceptauto - Lexus UX.

Jaunais konceptauto ir kompānijas Eiropā bāzētā dizaina centra ED2 meistardarbs. Lexus raksturīgās dizaina valodas ziņā tas ar savu izskatu sniedzas pretī jauniem augstumiem.

Pagaidām Lexus ir atklājuši UX izskatu tikai ceturtdaļskatā no aizmugures, taču kompānijas izplatītā informācija liecina, ka automobilim ir izteikti diferencēta identitāte, kas to orientē uz progresīvu, pilsētvidē dzīvojošu publiku, kura vēlas nepārtraukti būt tiešā saiknē ar savu apkārtni.

Lexus UX iemieso inteliģentas tehnoloģijas, kas vadītājam sniedzot elpu aizraujošas braukšanas sajūtas, bet tā salons apvieno tradicionālo roku darbu ar high-tech ražošanas metodēm.

Bez UX Lexus stendā būs izstādīts arī atjauninātais IS, zīmola kupeju flagmanis LC, kā arī krosvers NX ar Sport Line aprīkojuma līmeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu