Lexus parāda kompaktu krosoveru ar kinētiskiem sēdekļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Parīzes automobiļu izstādē Toyota koncerna premium zīmols Lexus oficiāli atklājis iepriekš pieteikto konceptuālo krosoveru UX.

Lexus UX Concept ir izstrādāts kompānijas Eiropas dizaina centrā Francijas dienvidos. Viena no auto īpatnībām, ja neskaita visai drosmīgās, lauzītās virsbūves formas, ir salonā uzstādītie tā dēvētie kinētiskie sēdekļi. To atzveltnes ir izgatavotas no ekoloģiskiem materiāliem, kam par paraugu ņemts zirnekļu tīkla pavediens, raksta Motor.ru.

Citas īpatnības ir elektrohromatiski logu stikli, ko pēc vajadzības var aptumšot, kā arī pretējā virzienā veramas aizmugurējās durvis un ar ekrāniem salonā aizstāti ārējie atpakaļskata spoguļi. Zīmolam raksturīgais vārpstiņas dizaina radiatora režģis un iespaidīga izmēra riteņi konceptauto gadījumā jau vairs nav nekāds pārsteigums.

Lexus UX Concept interjers vizuāli ir sadalīts divās daļās. Salona priekšējā daļā valda sportiska, uz vadītāju un azartisku braukšanu orientēta atmosfēra. Aizmugurē salonam ir pavisam cits raksturs - tas ir kā atpūtas zona ar baltu dīvānu diviem cilvēkiem.

Ziņu par to, kas varētu atrasties zem UX motora pārsega un strādātu pārī ar pilnpiedziņas sistēmu, nav. Ņemot vērā Lexus modeļu klāsta saturu, kā arī pēdējās modes tendences autobūves pasaulē, tas ir vai nu hibrīdauto, vai arī elektromobilis.

Lai vai kā, Lexus precīzi uzrāda tikai automobiļa gabarītus un riteņu izmēru, un tie apliecina UX piederību kompaktauto kategorijai. Pilnīgi iespējams, ka šis konceptauto ir pirmā norāde uz Lexus plāniem izlaist vēl vienu krosoveru, kas būtu mazāks par NX un varētu aizstāt hečbeku CT200h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu