«VW Crafter» iegūst titulu «Starptautiskais gada minivens»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Eiropas konkursa «Starptautiskais gada minivens» žūrija, kuras komisijā ietilpst locekļi no 24 Eiropas valstīm, Hannoveres starptautiskajā auto izstādē konkursa galveno titulu piešķīra jaunajam «VW Crafter».

Jaunais «VW Crafter» pieejams 69 dažādās formās ar atšķirīgu virsbūves garumu (5986 mm, 6836 mm vai furgona versijā arī 7391 mm) un augstumu (2355 mm, 2590 mm vai furgona versijā arī 2798 mm), priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņu, manuālo vai automātisko pārnesumkārbu, kā arī 4MOTION visu riteņu piedziņu. Automobiļa maksimālā kravnesība ir 5,5 tonnas, bet kravas telpas ietilpība sasniedz 18,4 m3. Papildus tam ir pieejami arī atvērta tipa varianti vienkabīnes vai dubultās kabīnes versijā ar dažādiem garumiem un pārveidošanas iespējām, piemēram, pikapa vai minivena virsbūve. Kravas telpas platums starp riteņu arkām ir 1380 mm, bet maksimālais kravas nodalījuma garums ir 4855 mm.

Tāpat ir optimizēta autovadītāja darba vides ergonomika. Papildaprīkojumā pieejamajam ergonomiskajam sēdeklim ir iespējams pasūtīt trīs dažādus variantus ar AGR (Muguras veselības organizācijas) zīmogu, regulējamu muguras balstu un masāžas funkciju. Jaunā «Crafter» standartaprīkojumā ir iekļauti elektriski vadāmi logi, centrālā atslēga ar bezvadu tālvadības sistēmu un ergonomiski veidoti uzglabāšanas risinājumi mobilajam tālrunim, klēpjdatoram un planšetdatoram.

Ja nepieciešams, jauno «Crafter» var apgādāt ar faktiski visām jaunākajām vadītāja palīgsistēmām - joslas saglabāšanas palīgsistēmu, parkošanās asistentu, piekabes stabilizatoru, adaptīvo kruīza kontroli, avārijas bremzēšanas palīgsistēmu, pēcsadursmes bremzēšanas palīgsistēmu (tā ir iekļauta standarta aprīkojumā), sānvēja palīgsistēmu, automātiskās tālās gaismas utt.

«Cafter» motoru paleti veido 2 litru dīzelis dažādos izpildījumos ar 102 ZS, 140 ZS vai kā BiTurbo TDI ar 177 ZS.

«Žūrijai šķita, ka jaunais «Crafter» ir pelnījis iegūt pirmo vietu. Šis transportlīdzeklis ir veidots tā, lai atbilstu specifiskām klientu prasībām. Tas to izceļ citu vidū,» apbalvojuma piešķiršanas dienā sacīja žūrijas komisijas priekšsēdētājs Džerlats Svīnijs (Jarlath Sweeney).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu