Ja standarta Bentley Bentayga ir par prastu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mansory

Vācu tūninga ateljē Mansory, kas nodarbojas tikai ar premium un luksusa segmenta auto pārveidošanu, kā svaigāko jaunumu nupat pasaulei pieteicis Bentley pirmā apvidus auto Bentayga tūninga programmu.

Bentayga, kas pasludināts par ātrāko sērijveida SUV pasaulē, jo spēj attīstīt 301 km/h, Mansory izpildījumā ir vēl jaudīgāks un attiecīgi vēl ātrāks.

Automobilim uzstādītais 6 litru W12 turbo motors standartā attīsta 608 ZS un 900 Nm, turpretī pēc viesošanās pie Mansory meistariem tā veiktspēja pieaug līdz 701 ZS un 1050 Nm. Jaudas un griezes momenta pieaugums panākts ar izmaiņām dzinēja vadības bloka programmatūrā un ar citas izplūdes sistēmas uzstādīšanu.

Tas dod iespēju atbilstošos apstākļos sasniegt 311 km/h, bet par paātrinājumu ziņu pagaidām nav. Var vienīgi piebilst, ka jau bāzes modelis nav nekāds lēnais, jo, spītējot gandrīz divarpus tonnu pašmasai (2422 kg), tas standarta sprintu veic nieka 4,1 sekundē.

Bez benzīngalvām tīkamākiem tehniskajiem rādītājiem Mansory Bentayga ir arī cits ārējais noformējums. Tā galvenie elementi ir oglekļa šķiedras virsbūves paneļi un 23 collu riteņu diski ar 295/35 izmēra riepām no Continental. Pilnībā pāršūts ir arī salons.

Savu Bentayga versiju Mansory plašākai publikai pirmo reizi demonstrēs tūninga izstādē SEMA, kas Lasvegasā, ASV norisināsies no 1. līdz 4. novembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu