Bugatti dizainers uzzīmējis savu nākotnes Porsche 911

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.behance.net

Krievu dizainers Saša Seļipanovs, kurš darbojoties Volkswagen koncernā vairāk nekā desmit gadus, cita starpā ir bijis iesaistīts Lamborghini Huracan un Bugatti Chiron izstrādē, brīvajā laikā apspēlējis idejas, kāds varētu izskatīties nākotnes Porsche 911.

Dizainers norāda, ka veidojot nākamā 911 iespējamo dizainu, viņš centies saglabāt klasiskās kupejas vispārējo siluetu, tai pašā laikā dizainā iestrādājot priekšējās un aizmugurējās daļas evolūcijas pazīmes, raksta Motor.ru.

Foto: www.behance.net

Seļipanovs savā Porsche 911 versijā ir iestrādājis priekšējos LED lukturus, ko veido tikpat izteiksmīgi četri elementi kā elektriskajā 2015.gada konceptautomobilī Mission E. Bez tā 911 ir «double bubble» jumts ar diviem pacēlumiem virs braucēju galvām, kas ir itāļu tūninga kompānijas Zagato firmas zīme.

Foto: www.behance.net

Gaidāms, ka nākamās paaudzes Porsche 911 iznāks 2020.gadā un, ja var ticēt iepriekš izskanējušām neoficiālām ziņā, klasiskais Porsche tad būs pieejams arī ar hibrīddzinēju.

Foto: www.behance.net

Jāteic gan, ka vēl 2016.gada vasarā Porsche pārstāvji eko modifikācijas izlaišanu tieši šobrīd nodēvēja par bezjēdzīgu. Tai pašā laikā vācu kompānija pilnībā nenoraida iespēju, ka kaut kad nākotnē 911 varētu iegūt hibrīdmotoru vai arī braukt tikai ar elektrību.

Foto: www.behance.net
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu