Gada sākumā Audi parādīs savu BMW X6 konkurentu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi 2017. gadu sāks ar Audi Q8 koncepta prezentāciju Ziemeļamerikas Starptautiskajā auto šovā (NAIAS) Detroitā.

Jaunais auto būs BMW X6 un Mercedes-Benz GLE kupejas analogs - SUV ar kupejas tipa virsbūvi. Tas būs pirmais šāda veida auto lielo Audi krosoveru klāstā.

Audi Q8 Concept

«Ar Audi Q8 konceptu mēs nepiedāvājam vien tirgum jaunu modeli, bet arī prezentējam jaunu flagmani visai Q modeļu līnijai,» paziņo Audi Design vadītājs Marks Likte (Marc Lichte). «Ticam, ka modelis tirgū atradīs savus piekritējus gan pateicoties dizainam, gan interjeram ar četrām vienlīdz komfortablām pasažieru vietām.»

Audi Q8 koncepts dizainu raksturo astoņstūrīgais radiatora režģis, kas ir daudz platāks nekā citiem Audi modeļiem. Tas ir ievērojami izvirzīts uz priekšu, veidojot trīsdimensionālu figūru. Daži jaunā modeļa dizaina elementi ir aizgūti no astoņdesmito gadu Ur-quattro. Tie ietver ļoti līdzenu un tajā pašā laikā platu aizmugurējo jumta balstu, un spēcīgu plecu līniju.

Audi Q8 Latvijas tirgū pārādīsies 2018. gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu