Visiem Bentley būs versija ar hibrīddzinēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Tuvāko piecu gadu laikā katram Bentley modelim tiks izstrādāta arī modifikācija ar hibrīddzinēju un iespēju baterijas uzlādēt no rozetes. Par to pavēstījis kompānijas vadītājs Volfgangs Dirheimers, raksta Autocar.

Gaidāms, ka pirmie Bentley modeļi, kuri saņems hibrīddzinēju, būs Continental GT saimes pārstāvji. Pēc Autocar informācijas hibrīdiekārta būs tāda pati kā Porsche Cayenne S E-Hybrid. To veido 3 litru V6 kompresordzinējs ar 333 zirgspēkiem, 95 zirgspēku elektromotors un 10,8 kilovatstundu baterijas. Šādas hibrīdsistēmas kopējā jauda ir 416 ZS.

2018.gadā pie hibrīdmotora tiks arī zīmola pirmais apvidnieks Bentayga, ko patlaban var izvēlēties kā ar benzīna, tā arī ar dīzeļdzinēju, raksta Motor.ru.

Pats pirmais Bentley hibrīds, kas gan bija tikai konceptauto, tika parādīts 2014.gadā. Tas bija markas flagmanis Mulsanne ar 6,75 litru twin-turbo motoru un bateriju komplektu, kas deva iespēju elektriski nobraukt 50 kilometrus.

Toreiz Bentley lēsa, ka hibrīdsistēma spēj Mulsanne jaudu kāpināt par 25%, tātad līdz apmēram 630 zirgspēkiem, un vienlaikus samazināt CO2 izmešu apjomu par 70%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu