BMW X7 pret Range Rover ar hibrīddzinēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW arvien biežāk un ar aizvien plānāku maskējumu pastaigā izved savu līdz šim lielāko apvidus automobili X7.

X7, kas tiks ražots ASV un pamatā arī tirgots tur un Ķīnā (modelis nonāks arī līdz Vecajam kontinentam), pagaidām slēpjas aiz melnbalti ķeburotām līmplēvēm. Britu Autocar gan norāda, ka topošais Range Rover un Mercedes-Benz GLS konkurents, kura salonā būs trīs sēdekļu rindas septiņu pasažieru uzņemšanai, nebūs sajaucams ar cita zīmola spēkratu; to tāpat varēs atpazīt kā BMW, jo būs gan «nieres» radiatora režģī, gan «eņģeļu acis» priekšējos lukturos.

BMW pārdošanas un mārketinga vadītājs Jans Robertsons Autocar atklājis, ka X7 būs pieejams dažādās versijās. Proti,

būs gan īpaši greznas un labi aprīkotas modifikācijas, gan arī vienkāršāki modeļi.

Runājot par cenām, Robertsons neko konkrētu nav varējis pateikt, vien norādījis, ka X7 tehnoloģiskā ziņā būs līdzīgs 7.sērijai, tāpēc cenu apgabalus var aptuveni nojaust. Salīdzinājumam, 7.sērijas BMW bāzes modeļa cena ir virs 80 tūkstošiem eiro, bet, ļaujoties kārdinājumam mašīnā redzēt jaunākos komforta un tehnoloģiju sasniegumus, iekāpt sešciparu cenas zonā ir ne grūtāk kā nospiest dažus datorpeles klikšķus.

Par to, kādas motoru opcijas saņems X7, runāt vēl ir pāragri, taču Autocar raksta, ka lielajam apvidniekam būs modeļi 30d, 40d un 50d ar 3 litru sešu cilindru dīzeļdzinēju dažādās jaudas versijās, kā arī 4,4 litru V8 twin-turbo benzīnnieks, ko uzstāda dažādiem xDrive50i modeļiem.

Tāpat pavisam reāli ir starp izvēles iespējām ieraudzīt hibrīddzinēju.

BMW X7 tiks ražots kompānijas rūpnīcā Spartanburgā, ASV. Analogi ASV šim auto būs Cadillac Escalade un Lincoln Navigator. Otrs galvenais X7 noieta tirgus būs Ķīna, ir paredzējis ražotājs.

BMW X7 izstrāde turpinās jau kopš 2015.gada, taču gatavā izskatā tas tiks parādīts tikai tuvāk šā gada beigām. Pārdošanā lielais auto nonāks 2018.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu