Jaunā Subaru XV pasaules pirmizrāde

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Subaru XV pirmā paaudze tika laista klajā 2012. gadā un bija fokusēta uz Eiropas autovadītāju vēlmēm un vajadzībām. Tās pirmizrāde notika Frankfurtes automobiļu izstādē. Nu ir pienācis laiks jaunai paaudzei, un šoreiz pasaules pirmizrāde notiks Ženēvā.

Pilnīgi jaunais Subaru XV ir audzis un ir pirmais Eiropā atklātais modelis, kas ir būvēts uz jaunās Subaru globālās platformas. Galvenās priekšrocības, ko sniedz jaunā platforma, ir paaugstināta drošība un vēl precīzāka vadāmība.

Jaunais Subaru XV ir aprīkots ar Subaru izslavēto autovadītāja palīgsistēmu «EyeSight» un vēl vairāk preventīvās drošības funkcijām nekā jebkurš iepriekšējais modelis. Subaru globālā platforma ir paredzēta arī alternatīvo enerģiju jaudas avotu ieviešanai, piemēram, hibrīda un 100% elektriskajām piedziņām.

Subaru viceprezidents Jasujuki Jošinaga (Yasuyuki Yoshinaga) automobili atklās preses konferencē zīmola stendā 7. martā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu