Video: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daimler

Sācis savas gaitas pasaules autobūvē kā utilitārs «bobiks», G klases Mercedes-Benz nedaudz vairāk kā nepilnu četru gadu desmitu laikā ir kļuvis par greznu auto, kam tagad ir arī modifikācija Maybach G 650 Landaulet. G 650 ir norāde uz motortelpā iebūvēto V12 agregātu, bet Landaulet nozīmē, ka jumta aizmugurējā daļa ir ar mīkstu, nolaižamu pārsegu.

Zem G 650 Landaulet motora pārsega ir iebūvēts Mercedes-AMG būvēts V12 biturbo motors ar 630 ZS un 1000 Nm. Bet skaidrs, ka šajā auto dinamikai un ātrumam nav nozīmes. Daudz svarīgāka ir iespēja likt lietā visus bloķējamos diferenciāļus un 450 milimetru klīrensu, lai, baudot augsta līmeņa komfortu, dotos safari apbrīnot lauvas, antilopes, žirafes un citus zvērus.

Komforts šajā auto patiesi ir augsts. Starp 3428 milimetrus atstatus novietotajām asīm iekārotajā pasažieru telpā ir tikai četras sēdvietas. Abas aizmugurējās ir īpaši ērtas, jo tām ir atlaižamas sēdekļu atzveltnes ar masāžas funkciju, izbīdāmi kāju balsti, sēdekļu apsildes un ventilēšanas iespēja, individuāli 10 collu skārienekrāni izklaides un informācijas gūšanas vajadzībām.

Interesanti, ka G 650 Landaulet ir paredzēta arī iespēja fiziski nodalīt vadītāja un aizmugurējo pasažieru zonu, ar paceļamu un aizmiglojamu stiklu. Tādējādi šā auto salona aizmugurējā daļa būs piemērota arī romantiskiem mirkļiem vai īpaši slepenu darījumu kārtošanai. Kā tas izskatās, uzzināsi, noskatoties zemāk pievienoto video.

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet pasaules pirmizrāde notiks Ženēvas automobiļu izstādē. Tā cena vai aptuvenais cenu reģions nav oficiāli paziņots, taču ir zināms, ka G klašu rūpnīcā Grācā, Austrijā pārdošanai paredzēt saražot tikai 99 šā modeļa eksemplārus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu