Volkswagen Arteon pirmizrāde tuvojas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen CC vietu modeļu klāsta hierarhijā pakāpienu virs Passat turpmāk ieņems automobilis ar nosaukumu Arteon. Avangardisko Gran Turismo modeli Volkswagen prezentēs Ženēvas auto izstādē marta sākumā.

Arteon izstrādātājiem un dizaineriem galvenais uzdevums bija vēlamo praktiskumu un lietojamību savienot ar avangardisko dizainu. Kā norāda Volkswagen, uzdevums ir izpildīts, jo Arteon piedāvā šāda tipa virsbūvei netipiski plašu salonu, daudz vietas kājām un brīvu telpu virs galvas.

Automobiļa svarīgākie dizaina elementi ir pilnīgi no jauna dizainētā priekšpuse, kuru raksturo LED lukturu bloki ar tajos iestrādātajām dienas gaitas lampu virtenēm, kas vizuāli saplūst ar radiatora režģa hromētajām līstēm un motora pārsegu. Tāpat auto izskatu raksturo spēcīgā plecu līnija.

Volkswagen arīdzan norāda, ka modelis iegūs jaunākās vadītāja atbalsta sistēmas un aprīkojumu, kas līdz šim bijis pieejams tikai lielākas vai luksusa klases automobiļiem. Ražotājs cer, ka šīs īpašības Arteon padarīs par vienu no pievilcīgākajiem piedāvājumiem segmentā.

Foto: Volkswagen
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu