Audi parāda konceptuālo Q8 Sport

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no jaunumiem Audi stendā Ženēvas auto izstādē ir konceptuālais, videi draudzīgais krosovers Q8 Sport.

Vizuāli sportiskais Audi Q8 Sport konceptautomobilis iezīmē jaunu pavērsienu lielizmēra auto kategorijā. Modeli raksturo daudz inovatīvu risinājumu, taču par īpaši revolucionāru uzskatāma īpaši efektīvā konceptauto piedziņas sistēma.

Auto ir uzstādīta pasaulē pirmā 3.0 TFSI sešu cilindru mild hybrid sistēma ar elektromotoru starp kloķvārpstu un transmisiju, kur iekšdedzes motoram ir turbokompresors ar elektropiedziņu. Rezultāts ir augsta veiktspēja un zems degvielas patēriņš, ko vislabāk raksturo daži skaitļi. Proti, auto hibrīdsistēmas kopējā jauda ir 476 ZS, bet griezes moments sasniedz 700 Nm. Tas nodrošina lielajam auto paātrinājumu līdz 100 km/h 4,7 sekundēs un 275 km/h maksimālo ātrumu, bet tai pašā laikā arī spēju veikt 1200 kilometrus ar vienu uzpildes reizi.

Krosovera sportisko dabu lieliski raksturo tā priekšējās daļas vizuālais noformējums. Tā galvenie elementi ir milzīgs astoņu stūru single-frame radiatora režģis ar bišu šūnu ieliktni un lieli gaisa savācēji tā sānos. Salīdzinot ar janvārī Detroitā prezentēto Q8 concept, Q8 Sport ir arī par 12 milimetriem paplatinātas riteņu arkas, lielāks spoilers uz jumta malas un aerodinamiskais difuzors no alumīnija. Par konceptauto sportisko raksturu vēsta arī Audi RS modeļiem raksturīgās ovālās izplūdes caurules.

Foto: Audi

Tikmēr salonā sportiskums ir savīts ar premium auto cienīgu interjeru un jaunākajām tehnoloģijām, piemēram, sistēmu pārvaldībai domātiem skārienekrāniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu