Volkswagen Transporter ar īpaša izlaiduma modeli svin 70. jubileju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Svinot Volkswagen Transporter 70. gadadienu, zīmols Volkswagen komerctransports Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē prezentē speciālā izlaiduma modeli Bulli 70 gadi. Godinot klasisko modeli, īpašā izlaiduma automobilim būs daudzi vizuāli un tehniski uzlabojumi – virsbūve saglabāta baltā un dzeltenā krāsā un papildināta ar izsmalcinātu un mūsdienīgu salona risinājumu.

Pirms 70 gadiem Volkswagen importētājs Nīderlandē Bens Pons (Ben Pon) apmeklēja Volfsburgas ražotni, kurā viņš ieraudzīja interesantu transportlīdzekli — tā saukto Plattenwagen. Pēc tam viņš savā piezīmju grāmatā uzskicēja automobili, kāds tobrīd nebija sastopams nekur pasaulē. Viņa skice kļuva par pamatu automobilim, kas turpmākajos gados tika pārdots miljonos eksemplāru — Volkswagen Transporter.

Atzīmējot jubileju, tika prezentēts speciālā izlaiduma modelis, kas ir balstīts uz Multivan Comfortline un veidots, apvienojot dažādus elementus no Multivan versijām Highline un California. Piemēram, hromētos dekorus un koka imitācijas grīdu. Nevainojami atbilstot pavasara tēmai, jaunais īpašā izlaiduma modelis papildaprīkojumā būs pieejams ar divās krāsās — Candy White un Metallic Kurkuma Yellow — krāsotu virsbūvi.

Jubilejas modelī neiztrūkstošas ir arī īpašās atpazīstamības iezīmes – Bulli logotipi un jubilejas uzlīme uz aizmugurējā loga, kas uzsver tā saistību ar klasisko kulta priekšgājēju. Īpašā izlaiduma modelis Bulli 70 gadi ir aprīkots arī ar hromētiem dekoriem, tostarp hromētām līstēm un ārējo atpakaļskata spoguļu ietvariem. Papildus tam pasažieru salona logi ir tonēti, uz durvju sliekšņu uzlikām ir uzraksts Bulli un iestrādāti nerūsējošā tērauda elementi, kā arī no nerūsējošā tērauda ir veidotas bagāžas nodalījuma durvju sliekšņa uzlikas. Izskatu papildina matēti melni B balsti.

Foto: Volkswagen

Papildus standarta komplektācijā iekļautajiem 17 collu Davenport diskiem papildaprīkojumā pieejami populārie, klasiskā izskata 18 collu Disc diski ar uzlikām baltā vai klasiskā sudrabkrāsā.

Īpašā izlaiduma modeļa salons veidots, apvienojot klasisko un mūsdienīgo skatījumu – gaismas, kas apgaismo pārveidotos Visitamo sēdekļu pārvalkus, kas stilistiski ir saskaņoti ar izsmalcināto Dark Wood grīdas apdari. Īpašā izlaiduma modelis Bulli 70 gadi standarta komplektācijā ir aprīkots arī ar daudzfunkcionālu stūri ar ādas apdari, Premium daudzfunkcionālu ekrānu un instrumentu paneli, ko ieskauj dekoratīva līste Black Glossy krāsā, kas citādi pieejama tikai Highline versijā. Tāpat šim modelim ir elektriski regulējami, apsildāmi un pielokāmi ārējie atpakaļskata spoguļi, kā arī ParkPilot sistēma gan priekšā, gan aizmugurē kā standarta aprīkojums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu