Porsche piedāvā 30 zirgspēkus par 10 tūkstošiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche Exclusive nodaļa, kas nodarbojas ar automobiļu sagatavošanu atbilstoši klientu vēlmēm, ir sagatavojusi interesantu piedāvājumu Porsche 911 S sērijas automobiļu - Carrera S, Carrera 4S un Targa 4S - pircējiem.

Proti, jebkurš interesents, samaksājot papildu 10 000 eiro, varēs iegūt par 30 zirgspēkiem jaudīgāku dzinēju, tātad auto, kas veiktspējas ziņā neatšķirsies no modeļa 911 GTS.

Modifikāciju komplekts ietvers jaunu turbokompresoru 3 litru sešu cilindru boksermotoram Sport Chrono paketi un jaunu izplūdes sistēmu. Spēka agregāta jauda tādējādi pakāpjas no 420 līdz 450 zirgspēkiem. Kāpums nav milzīgs, un sajūtu līmenī nez vai būs kādas atšķirības paātrinājumā, taču uz papīra skaitļi atšķiras.

Proti, standarta 911 Carrera S ar Sport Chrono paketi un divsajūgu automātisko pārnesumkārbu 100 km/h sasniedz 3,9 sekundēs, bet GTS to pašu sprintu tikmēr spēj veikt 3,7 sekundēs.

Sporta paketes cena noteikta 10 139 eiro apmērā, tādējādi katrs papildu zirgspēks izmaksās nepilnus 338 eiro. Tā faktiski ir starpība starp standarta S modeli un GTS, tikai pircējs nesaņems platāku virsbūvi, pielāgotu balstiekārtu un bremzes, kā arī GTS modelim specifiskos riteņu diskus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu