Hyundai izlaidīs mazās klases krosoveru Kona

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Hyundai Motor SUV un krosoveru klāstam, ko patlaban veido Grand Sante Fe, Santa Fe un Tucson, drīzumā pievienosies ceturtais modelis - mazās klases SUV Kona, kā progresīvais dizains atspoguļo moderno klientu dzīvesstilu.

Kā norāda Hyundai, Kona būs svarīgs modelis, zīmolam tiecoties kļūt par vadošo Āzijas ražotāju Eiropā jau 2021.gadā. Kompānija uzstādīto mērķi cer sasniegt, kopumā izlaižot 30 jaunus modeļus un to atvasinājumus.

Kopš 2001.gadā Eiropas tirgū pārdošanā tika laists pirmās paaudzes Santa Fe apvidnieks, Hyundai Eiropā ir pārdevis 1,4 miljonus SUV automobiļu. Kona, kas pārstāv populāro mazās klases SUV segmentu, šo skaitli palīdzēs kāpināt arvien straujāk.

Jaunā modeļa nosaukums izvēlēts, ievērojot Hyundai vārdu došanas stratēģiju un ir atsauce uz Konas apgabalu Havaju salās. Salas enerģiskais imidžs un unikālais dzīvesstils pilnībā sakrīt ar Kona dinamisko raksturu.

Hyundai ir pārliecināti, ka jaunajam modelim nebūs grūti atrast piekritējus, jo tas apvienojot SUV gēnus, progresīvu dizainu un bagātīgu aprīkojumu.

Foto: Hyundai
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu