Insignia universālis bezceļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Jaunie Opel Insignia Grand Sport un Insignia Sports Tourer tik tikko nosvinēja savu pasaules pirmizrādi Ženēvā, taču tiem jau pievienojies trešais modelis.

Tāpat kā iepriekšējā paaudzē, Insignia būs pieejama arī ar visu riteņu piedziņu un bezceļa auto izskatu. Tās nosaukums – Opel Insignia Country Tourer. Pasūtīšanai tā būs pieejama no jūnija, bet savu pirmizrādi svinēs Frankfurtes autoizstādē no 14. līdz 24. septembrim. Drīz pēc tam tā nonāks pie dīleriem.

Opel Insignia Country Tourer būs plaša dzinēju gamma, ko atkarībā no izvēlētā motora varēs papildināt ar astoņu pakāpju automātu un pilnpiedziņas sistēmu.

Automobilim ir par 20 milimetriem augstāks klīrenss, un tas kopā ar inovatīvo pilnpiedziņu, adaptīvo vilkmes kontroli, kā arī jauno piecu līmeņu pašregulējošo aizmugures piekari dos iespēju aizbraukt krietnu gabalu no ceļa ar cietu segumu.

Tāpat automobilim pieejama uzlabotā FlexRide šasija, kas nodrošina situācijai atbilstošu braukšanas uzvedību. Tā pielāgo amortizatorus, stūres iekārtu, droseles reakciju un pārslēgšanās punktus (automātiskajai pārnesumkārbai) neatkarīgi vai pamatojoties uz vadītāja izvēlētajiem «Standard», «Sport» vai «Tour» režīmiem.

«Mēs vēlējāmies, lai mūsu jaunā Insignia Country Tourer būtu robusta visos aspektos, vienlaikus parādot Opel tipisko eleganto skulpturālās mākslas un vācu precizitātes filozofiju,» saka dizaina nodaļas viceprezidents Marks Adams (Mark Adams), raksturojot automobiļa izskatu, kas līdzinās Insignia universālim, tomēr atšķiras ar jau iepriekš redzētajiem stila elementiem.

Foto: Opel

Kamēr Opel savos preses materiālos daiļrunīgi filosofē par augstākā līmeņa dzinējiem, bet neatklāj, kādi tie būs, varam piebilst, ka piecu durvju Opel Insignia Grand Sport paredzēti šādi motori:

Benzīna motori

1,5 litru turbo benzīna dzinējs ar 140 ZS vai 165 ZS, kā arī 2,0 litru turbomotors ar 260 ZS.

Dīzeļdzinēji

1,6 litru motors ar 110 ZS vai 136 ZS, kā arī 2,0 litru dīzeļdzinējs ar 170 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu