Šanhajā debitēs jaunā Mercedes-Benz S klase

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Šanhajas automobiļu izstādē, kas durvis vērs 19.aprīlī, Mercedes-Benz prezentēs modernizēto S klasi, kas ieguvusi nedaudz citādāku ārējo izskatu, vēl vairāk uzlabotu interjeru, efektīvāku motoru paleti, pilnveidotas piedziņas sistēmas elektrifikācijas tehnoloģijas, kā arī papildinātu Intelligent Drive sistēmu, kas kompāniju virza aizvien tuvāk mašīnu autonomai braukšanai. Tirdzniecībā Eiropā jaunā S klase nonāks šā gada vasarā.

Atjaunotās S klases motoru paletē iekļauti vairāki jauni agregāti - sešu cilindru benzīna un dīzeļdzinēji, kā arī jauns V8 biturbo motors. Papildus tradicionālajām motorizācijas opcijām arī modernizētajai S klasei būs modifikācija ar plug-in hibrīdsistēmu, kas dos iespēju apmēram 50 kilometrus nobraukt bez kaitīgajiem izmešiem.

Bez tā Mercedes-Benz flagmanis iegūs jaunākās paaudzes autonomās braukšanas sistēmas. Piemēram, DISTRONIC adaptīvo kruīza kontroli, kas tagad ne tikai sniedz atbalstu drošas distances ievērošanā un vajadzības gadījumā piestūrē, lai auto turētos precīzi savā joslā, bet arī automātiski pielāgos ātrumu pirms pagriezieniem. Visu nepieciešamo informāciju auto iegūs no navigācijas sistēmas kartes.

Tāpat lielais sedans saņems jaunus MULTIBEAM LED priekšējos lukturus ar īpaši spožām tālajām gaismām, kas nakti pārvērtīšot dienā, un līdzīgi kā 5. un 7. sērijas BMW, arī S klases vadītājs varēs mašīnu vadīt attālināti, izmantojot viedtālruni; tas noderēs gadījumos, kad jāizbrauc vai jāiebrauc, piemēram, šaurā stāvvietā, kur nebūtu iespējams atvērt durvis.

«Jaunās S klases izstrāde bija ārkārtīgi intensīva. Ar daudzām jaunām funkcijām un īpašībām S klase aizvien ir mūsu tehnoloģiskais pionieris,» sacījis Daimler AG valdes loceklis Ola Kalēniuss, kurš atbild par grupas izpētes darbiem un Mercedes-Benz automobiļu izstrādi.

Mercedes-Benz norāda, ka S klase 2016.gadā bija visvairāk pārdotais luksusa klases sedans pasaulē, bet kopš 2013.gada visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 300 000 S klases automobiļu.

Foto: Mercedes-Benz
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu