Jaunā VW konceptauto saplūst kupeju un SUV pasaules

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Nākamnedēļ Šanhajas automobiļu izstādē Volkswagen demonstrēs konceptuālu elektroauto, kurš, kļūstot par sērijveida modeli ap 2020.gadu, metīs izaicinājumu Tesla Model X.

Pēdējos mēnešos Volkswagen ir licis noprast, ka tiek gatavota vesela elektromobiļu plejāde - iepriekš prezentētajam I.D. hečbekam (Parīzes auto izstāde) sekoja I.D. minivens BUZZ (Detroitas auto šovs), bet jau nākamnedēļ Volkswagen demonstrēs savu pirmo elektrisko krosoveru.

Pilnā augumā konceptuālais auto tiks parādīts tikai pēc Lieldienām, tāpēc pagaidām jāiztiek ar dažiem I.D. krosovera virsbūves fragmentu attēliem. Arī cita veida informācijas par šo auto nav daudz. Volkswagen tikai norāda, ka tam būs vērā ņemama gaitas rezerve pēc bateriju uzlādēšanas un I.D. saimes elektromobiļiem zīmīgs dizains. Par autonomiju runājot, Volkswagen norāda, ka I.D. krosovera gaitas rezerve esot pielīdzināma mūsdienu automobiļiem ar benzīna dzinēju.

Volkswagen I.D. BUZZ
Volkswagen I.D. BUZZ Foto: Volkswagen

Tāpat kā I.D. un I.D. BUZZ, arī jaunais I.D. krosovers ir auto ar autopilotu, ko var ieslēgt, nospiežot uz VW emblēmas stūres centrā. Kad tas darīts, stūre iebīdās priekšējā panelī, jo vairs nav nepieciešama.

Volkswagen ir apņēmušies līdz nākamā gadu desmita vidum elektroauto klāstu transformēt no nišas produktu kopuma par masveidā ražotu produktu klāstu. Uz Šanhaju vestais elektroauto tikai parādīs, cik daudzveidīgs būs Volkswagen elektromobiļu klāsts.

Volkswagen I.D.
Volkswagen I.D. Foto: Volkswagen
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu