BMW M4 jauda paaugstināta līdz 680 ZS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: G-Power

Vācu auto tūninga uzņēmums G-Power ir labi iestrādājies BMW automobiļu uzlabošanā. Viens no pēdējiem uzņēmuma projektiem ir M4 kupejas tūnings, kā rezultātā jau tā dinamiskais auto faktiski kļūst par raķeti.

No rūpnīcas BMW M4 izbrauc kā kupeja ar 431 zirgspēku un 550 ņūtonmetriem. Ierindas autobraucējam ar to būs pilnībā gana, taču, ja gribas vairāk dinamikas un asākas sajūtas, tad G-Power piedāvā M4 (arī M3) uzstādīto 3 litru twin-turbo motoru apgādāt ar modificētiem turbokompresoriem, citu vadības bloku un titāna izplūdes sistēmu, kā rezultātā jauda pieaug vairāk nekā pusotru reizi līdz 680 zirgspēkiem. Griezes moments pēc uzlabojumiem savukārt ir 760 Nm.

Foto: G-Power

G-Power galvo, ka tūninga programmas izstrādes gaitā tiek veikti neskaitāmi testi uz stenda, lai pārliecinātos, ka no veiktspējas pieauguma necieš oriģinālā motora mehāniskā izturība un tas ar 680 zirgspēkiem kalpos tikpat labi kā rūpnīcā saskrūvētais 431 ZS dzinējs.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā M4 tūninga programma. Iepriekšējā tūninga versijā ar iepriekšējās paaudzes vadības bloku motors attīstīja 600 ZS un 740 Nm.

Lai vai kā, te nu tas ir - pavasarīgi oranžs BMW M4 uz 21 collas riteņiem (245/30R21 un 295/25R21 izmēra riepas), kurš spēj 100 km/h sasniegt 3,5 sekundēs un maksimāli attīsta 330 km/h. Turpmāku paātrināšanos pie šīs atzīmes aptur elektroniskais ierobežotājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu